Brynäs IF

723746 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838121

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
David Persson: Se så...återgå till ert forum eller så sätter du in dig i det faktum att ni Djurgården är en puck ifrån SM Guld, tappar er tränare och anställer en tränare som hade sin peak för ca 18 år sedan och som dessutom har auktoritet som en tredjeklassare och gömmer sig i båset... lägg där till att ni torskar de 4 första matcherna under vederbörande tränare..

Förstår att det är lätt att gå in och skriva det där...Hade det varit Djurgården så hade redan Melin fått garageporten vandaliserad innan gryningen imorgon.(vilket såklart är galet fel)...

Så låt oss vara bittra och vela ha en radikal förändring redan nu... eftersom Melin inte ens sista 10 min ikväll kunde förmå sig själv att öppna munnen trots att det är hans jobb...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Läktarexperten: Haha...
David Persson skriver ett klarsynt och inte på nåt sätt provocerande inlägg i syfte att reta dig/oss härinne efter en förlust.
Det är ju DU som gör bort dig totalt med ditt snarstuckna barnsliga inlägg.
Och sen blir det väl inte bättre när du börjar propagera för att lösningen på problemet är att Melin börjar ryta och gapa i båset.
Om lösningen vore så enkel, tror du inte att Melin själv eller nån annan ansvarig hade kommit på en sån sak för länge sen?
Man kan faktiskt öppna munnen och få fram sitt budskap utan att låta som en ryande SS-vakt i Hitlertyskland, trot eller ej....
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Läktarexperten: Men hallå experten, jag säger ju att jag förstår ni är bittra och att jag själv inte hade vela fått in Melin säsongen 17/18.

Sluta vänd på allt
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
bbbb
Kommentera