Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838186

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
munkas: Saxat ur GD:
Brynäs byter brallor.
Under förra säsongen använde Brynäs hockeygrabbar den populära arbetsbyxan under säsongen. Arbetsbyxan är stark, slittålig och klarar hårt jobb. Inför årets säsong har Brynäs bytt till den illasittande Mjukisbrallan. Mjukisbrallan ger en härlig känsla och får en att må allmänt bra, men passar illa år 2017.
Som vanligt kör grabbarna med den oemotståndliga Munkas-jackan som överdel. Munkas-jackan kan aldrig bli fel säger BZ i ett uttalande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Ove Myling: Mysfaktorn i ledarrummet var en avgörande faktor för att Melin skulle signa.
Bulans kokkaffe på trangiakök är utbytt mot en barrista som levererar doppio macchiato på löpande band. Finska pinnarna är borta och det flygs in färskt fikabröd från Bakery & Spice varje morgon. Möblemanget är också anpassat efter lite äldre ryggar. Janne och Tommy sitter djupt försjunkna i varsin Chesterfield och tittar på fjolårets matcher för att hitta receptet. Melin däremot ville prompt ha Stefan Mählqvist fåtölj från Boktipser. Den kostade 1/4 av spelarbudgeten när de fann den på en kuriosahandel i Malung. BZ konstaterade då att det fick bli Liljewall och inte Wänna....
Kommentera