Brynäs IF

725288 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #183830

Sv: Brynäs vs Luleå
Ford Prefect: Jag tror som Du att man "fegat med värvningarna" de senaste åren och en av orsakerna till det har väl varit att man inte haft en (avlönad) sportchef som kan hålla mer kontinuerligt i bl a de frågorna. Man har förvisso gjort flera bra värvningar (Soling, Anger, Harder), men den del kontraktsförlängningar ser ut som att man haft dålig koll på vilka alternativ som finns där ute.

Vad gäller Larsson så är det ju en epok i Brynäs' historia som avslutas när han slutar. Tröja nr 38 i taket menar jag är en självklarhet.

Vad så gäller de fyra femmorna så är jag helt överens med Dig där också. Min tanke var att försöka hitta en modell för hur man kan fasa in junisarna i A-truppen. Jag har tidigare varit en förespråkare för en bolibompafemma, men har låtit mig övertygas om att det är bättre att låta juniorerna gå in i femmor med seniora spelare.

Jag tror vi behöver en spelare av Rehnbergs typ. Unge Rönnqvist kan förmodligen växa upp till att bli en riktigt tung back, men för ögonblicket tror jag vi ska ha kvar Rehnberg.
Kommentera