Brynäs IF

723852 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1838378

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Smått o gott nu då ;)

Hade en svag känsla att den gode Rogga skulle "floppa", det tar emot att säga, men jag tror inte Roger passar in i Brynäs, i dagens Brynäs och det som hela organisationen och Bz i fingerspettsen står för. Tyvärr.. sa det redan innan Melin blev påtalad. Varför inte testa locka hit Jonas Rönnqvist/Petter Nilsson? Det kostar ju inget att fråga. Jag vet att bägge har slutat/tagit time out men vafan. Dom kanske är sugna som fan. Det skulle ju knappast bli sämre tror jag. För Roger har passerat bäst före, tyvärr. Han må vara enormt omtyckt av gruppen, men hans energi smittar av sej, för han har ju ingen, känns det som.

Det andra är att jag tycker också Roger, Sjödda och Pekka formerar laget helt gääälet. Varför får ens Zanetti speltid med den form han varit i under dom 2 senaste säsongerna?? Där är det Sjödda som styr mycket. De vet jag.. men Sjödda borde se det som exakt alla andra ser, och då menar jag alla andra. Det lyser ju skräck i karln varje gång han har puck. Och medspelarna ger han psykblicken vid varje misstag... Och ser vi på kedjorna så känns dom också skumt formerade. Ser inte kemin i nån kedja. Ska han vara kvar, så varför inte kasta om ordentligt..? Sära på Clark -Jensen. Para ihop dom tidigare parhästarna MJ - Jacke. Låt Ikonen och Ölund få större ansvar. Sen fattar jag inte alls snacket om att Rogga så gärna ger junisar chanser.. Boqvist fick mer speltid mot Malmö, gjorde en del juniormisstag, vilket är helt naturligt. Men som "tack" för det så är han inte ens ombytt mot Djurgården.. bra signaler... NOT! Visst, han försöker sej på ett annat Ess och sätter in Bjurström. Som gör det bättre än Liljewall nånsin gjort i vår dress. Men en bit in i andra så gör tyvärr Bjurström ett litet misstag, han slänger i blindo pucken rakt in i mitten, som iofs Paille gjort konstant nu i säsongsinledningen, men då petar Rogga honom... Bra där! Är det att ge junisarna chansen?? Minns när TJ, om man ska hylla honom lite, gav Järnkrok, Silver, Johan Larsson mfl chans på chans. Även Czernicki (dyselixi namn). Men Melin som det hela tiden pratas om att han vågar satsa på unga spelare. Det tycker inte jag. För vad har Liljewall och Zanetti gjort bättre än Bogen och Bjura?? Fattar nada...

Här kommer en helt NY uppställning (wake up call uppställning!)
Rautio (minst 5-6 raka matcher)

Gunderson - Sundqvist (som jag ändå tyckte hade lite kemi)
Larsson - Kilström (Stabilt hittills, även om Kilas knappt kan passa)
Carlsson - Ersson (Ersson var riktigt bra sist med tanke på omständigheterna)
Boqvist

Clark - Ölund - Ikonen (Vill att man ger två relativt unga spelare ordentlig chans, tror det kan bli succe med en drivande Clark, som jag tycker är den enda som visar lite k*k)
Blomqvist - Johansson - Palushaj (Palushaj skulle kunna leverera grymt med MJ tror jag, sen ihop med Jacke som verkligen förtjänat den platsen, även om han hittills varit rätt loj)
Caporusso - Jensen - Asklöf (Helt ny ihopsatt kedja, en bra tredje kejda som kan hitta något mål någon gång också. Jensen i tredje tänker nog många.. men varför står det skrivet i sten att han och Clark måste vara i samma?? När han dessutom varit dålig hittills. Asklöf kan måla, det vet vi. Och Loui som jag inte förstår mig på än, ser obekväm ut på isen. Men där är jag villig att ge mer tid)
Paille - Granström - Alcén (Ja jag sätter faktiskt ner Paille i gnuggar kedjan, där tror jag han skulle göra sej mer bekväm. Och Grana - Alcén tycker jag hittat rätt bra kemi)
Extra:Bjurström/Mannberg (Om inte Loui börjar visa lite så tycker jag antingen att man ger Bjurström en ordentlig chans, och då menar jag inte 3-4 min istid, utan ge han chansen för fan. Elleeeeer ta hem Mannberg. Trodde aldrig jag skulle säga det här, men så som vissa, nästan alla forwards hittills sett ut så äre nästan så jag saknar Mannberg.

Btw.Liljewall.... hittar inte längre ord med den värvningen, speciellt med tanke på den lön jag såg han sitter inne på. Wänna hade fan inte kostat såå jävla mycket mer tror jag. Kanske lite mera, men vafan. Vi snackar om en född Gävle kille som verkligen ville hem igen. Men där Bz inte vågade satsa. Och nu gör han återigen poängsucce. Tråkigt!

Lite natt tankar från mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Pettisbif: Dina inlägg är bäst!

Fansens Värvning: Pettisbif 4 new headcoach!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Pettisbif: Som jag ser det har ni 2st som inte hör hemma i ett lag som siktar på topp 6 och det är Zanetti och Liljewall.
Dom kan ni räkna bort att dom kommer höja sig tyvärr.

Men sen Pialle och Ölund och Blomqvist och Jensen och några kommer ju höja sig snart och då kommer ni klättra i tabellen.
Ölund är ju junior så man kan inte pressa han att han ska dra laget än men där finns det kvalitet som kommer ge er poäng framöver.

Sen lär jag hålla med om att många skott snett från blå går in på Felix, där måste han bli större och tätare även om han inte har fri sikt.
Får han bort den svagheten så blir han topp 5 målis.
Kommentera