Brynäs IF

725288 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #184145

Sv: Brynäs vs Luleå
gordo: Kul att Du hoppade med i den här diskussionen.

Vad först gäller Rönnqvist, bra fråga. Ska han gå som back eller forward? Som forward ser jag honom som en Wings-Holmström-typ av spelare som har kraften och tyngden att vinna pucken i sarghörnorna. Som back kan han utvecklas till den nye Rehnberg. Jag hade nog helst sett honom som forward. Men frågan är bra--han kan nog tränas i båda rollerna och bli riktigt bra.

Dina kommentarer på de andra spelarna så är det väl klart var vi är ense och oense. Ingen gillar Janne Larsson mer än jag men han verkar av allt att döma själv vara inne på att detta ska bli den sista säsongen. Att Sjödin och Kyrö, precis som Anger och Molin, är grundbultar i nästa års trupp goes without saying. Vi är nog oense om P3. Jag gillar honom för att han är komplett orädd och brötar in framför motståndarmålet som om det var det sista han skulle göra på en rink. Defensivt är han mindre bra och eftersom han är en back är det i första hand i dne rollen han ska bedömas. Jag kan leva med att han skickas, men också med att han är kvar. För både honom och Rehnberg gäller att de har sina kvaliteter som är viktiga för spelet men också sina brister och därför måste man spela dem med rätt backpartner (dvs inte helst varandra...).

Jag har ännu inte kommit så långt i mina funderingar om hur värvningarna ska gå till (jag höll med på att försöka reda ut hur många spelar som kommer att behövas inför nästa säson och hur mycket utrymme vi kommer att ha), men självklart ska vi anlita folk som Hammarström som inte gör mycket annat än scoutar. Jag tror att vi behöver en sportchef; spåren förskräcker efter de senaste åren. Var inte en avlönad sportchef på gång?
Kommentera