Brynäs IF

725296 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #188371

Sv: Timrå - Brynäs
Tja!
Vill först tacka : Gunnar,Micke & Hela laget för segern i Torsdags hemma mot HV71 , en av veckans roligaste nyheter gällande Brynäs IF var att Håkan Berg offentlig gjorde att han slutar som klubbdirktör i sommar och lämnar klubben . Skönt att han har insett Brynäs eget bästa , kanske var anledningen att Berg redan nu gick ut och offentlig gjorde sin sorti : var att inte ville bli förutmjukad av medlemarna på årsmötet . Berg har inte lyckats med specielt mycket under sin tid som klubbdirktör .
Tack! Håkan Berg att du lämnar Brynäs , jag kommer inte att sakna dig .

Kravprofil på en ny klubbdirktör : ska lett ett större företag som VD , ha viss sportslig erfarenhet och ha ett riktigt hjärta för klubben .Någon som har några kandidater ?

När de gäller marknadsbiten så behövs en heltids anställd marknadschef , inte Janne Larsson! , jag vill istället att Janne ska spela ett år till och sen bli juniortränare .
Någon person som jobbat på ett stort företag som marknadschef är vad som behövs . Någon som har några kandidater ?

Jag tycker att Brynäs behöver både en klubbdirktör och en sportchef , GD-krönikören Stisse Åbergs förslag : Tommy Sjödin som sportchef , var ett bra förslag , men jag vill att "Sjödda" ska spela en säsong till .
Spelande sportchef...?
Jag tror inte , Inge Hammarström är ett intressant namn eller vad säger ni ?

Styrelsen i Brynäs , har för liten sportslig erfarenhet och de är bara medelålders gubbar som sitter där , en liten storstädning på årsmötet gällande styrelsen skulle jag föredra .

Synd att vi förlorrade mot Timrå idag , Brynäs behöver poäng!

Var på J-20 lagets match mot serieledarna Frölunda idag , Joakim"Jocke"Lundström är en mycket bra målvakt , jag tycker att "Jocke" ska bli andrekeeper i A-laget nästa säsong , Brynäs vann mot Frölunda med 5-1 .
Man tog vara på chanserna och vara helt bättre än Frölunda .
J-20 har även en hemmamatch imorgon , man ska då spela mot Rögle , nedsläpp 13.30 .
Kom och kolla!!!

Håll på att glömma en sak!
Jag vill tacka Kyösti"Kösa"Karjalainen för din två "pyttsar" i matchen mot HV .

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera