Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1908412

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Varje gång Larsson kommer in på planen får jag en klump i magen. Han har varken självförtroendet eller skickligheten för att spela i SHL, tycker på något sätt synd om han och han påminner lite om Lill-Erik i Bert när han ska lägga en straff i fotboll, se länk.

Det är ju ett tjänstefel ut i det grövsta att spela honom före Ersson. Är det press/prestige från BZ på Sjödin som gör att han går före? Larsson kommer förmodligen aldrig mer spela i Brynäs efter säsong 18/19 medan Ersson är en back som jag tror har många säsonger framför sig i Brynäs.

Sen om Larsson ska spela är det enbart i PP får han har sin uppsida men där finns bättre alternativ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Luddf: Jag ser inget fel i att i denna defensivt lagda backbesättning ha en sjundeback med offensiva kvalitéer. Larsson fick sporadiskt med istid igår, men när vi jagade kvittering i tredje bänkade dom mer eller mindre Lundgren och satte in Larsson där istället. Vad är felet med det? Visst flyger Larsson som en vante i egen zon, men i offensiv zon är han faktiskt riktigt skicklig, speciellt i jämförelse med Lundgren.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
En kul sak igår var tekningarna. Vi vann många och var överhuvudtaget bättre än Frölunda där.

Blomqvist hade såklart bäst statistik med 68%
Men frågan är om inte Kellman var bäst ändå med drygt 66% och ställdes nästan alltid mot en av SHLs bästa tekare; Joel Lundqvist.

Jensen 64%
Asklöf 58%

Ingen av centrarna var alltså under 50%.
Kommentera