Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1928319

Sv: A propósito de nada
Axle San: Fast Anderséns "gapande" var ju faktiskt bara en hyllning till Luleås intro och ljudsystem. Och det tycker jag bara är en sund sak att man kan hylla sådana saker oavsett lagtillhörighet.

Det jag skulle vilja se i större utsträckning hos Brynäs är satsande på juniorer OM de håller för spel i SHL. Vi kan inte plocka upp 4-5 juniorer varje år bara för att vi ska plocka upp juniorer.
Därav att jag hellre ser att man satsar fullt ut på spelare som Bjurström, Westfält, Asklöf med flera just nu kontra att man satsar på tex Mannberg, Forslund osv.

Det ska sägas att Forslund är snabb, han kan absolut bli en duglig och bra SHL-spelare. Mannberg gör ett jävla hästjobb framförallt i BP.
Men jag tycker samtidigt att de inte tillför så pass mycket mer än vad de tre juniorer skulle göra i dagens läge. Därför tycker jag det är väldigt konstig satsning att framförallt värva Forslund.
Alla skulle älska om Forslund blommade ut ordentligt. Men vi lever trots allt i nuet och just nu är känslan att vi skulle må bra av att komma tillbaka till att vi vågar släppa fram våra juniorer.

Spelare blir bättre med förtroende. Vi behöver ge spelare speltid för att de faktiskt ska utvecklas.
Sen ska de vara tillräckligt bra för att klara av SHL-spel. Men så pass lite speltid som tex Bjurström och Westfält får så är det svårt att svara på hur de skulle göra det över lång tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Jag tycker att att "hyllningen" var pinsam, inte det minsta lack var han trots förlust...jag gillar det inte. Jag blev stött av det hela och fler än mig blev det.
Kommentera