Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1928321

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Du säger att du vill ha kvar spelare med attityd och nämner Palushaj och vill ha bort Andersen!?

Alltså va!? Andersen är en av lagets klart tuffaste och tjuriga spelare, och Palushaj flydde till ett bottenlag så fort de viftade med ett bättre kontrakt.

Finns ingen logik.

Okej om du snackar om skickliga spelare. Men Palushajs attityd är inte i närheten av Andersen, i synnerhet då den sistnämnda varit väldigt bra på slutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: "Palushaj flydde till ett bottenlag så fort de viftade med ett bättre kontrakt."

Brynäs kom 10 och Örebro 12 förra säsongen så vi snackar om att han bytte bottenlag här.
Det är ju Brynäs som skall klandras här och inte Palushaj. Brynäs hade antingen inte råd att matcha Örebro eller så var inte Brynäs mer attraktiva än Örebro att spela i.
Brynäs måste steppa upp så att föreningen blir attraktivare för spelare anser jag om inte sånt här skall hända igen och igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Jag vill inte ha bort Andersén, absolut inte. Attityd tror jag också på något vis förmedlas från ledarna och hela föreningen också.
Det var för mycket mys pys med Tommy och Janne vilket kanske gjorde att spelarna inte riktigt mentalt tog matcherna och framförallt förluster på rätt sätt. Att förlora en match skall vara om inte som att förlora ett krig, så åtminstone förlora ett slag, spelare och ledare skall vara riktigt missnöjda i det läget anser jag.

Att klandra spelare som byter klubb ser jag ingen orsak till faktiskt utan det är Brynäs sak att göra så att spelarna vill stanna i föreningen. Lämnar en spelare som Brynäs vill ha kvar så får väl Brynäs fråga sig själva varför de lämnar. är orsaken bara pengar så är det inte mycket att göra, är orsaken någon annan så får ju Brynäs rannsaka sig själva och se om det är någonting de kan göra bättre.
Självklart så måste målet vara att det skall vara attraktivt att spela i Brynäs och det kanske finns en del att göra för den nya sportsliga ledningen där.
Kommentera