Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1938083

Sv: A propósito de nada
mattiask: Ett lag som satsar mot SHL, typ AIK, är nog beredda att lägga 100 k/mån på Jensen de månader som återstår på kontraktet. Så betalar Brynäs återstående 70. Då frigörs pengar som vi kan lägga på något annat.

Vill säga en sak till också: Fan vad Lundgren är dålig! Har konstant ström i klubban och kan inte lägga en passning på 5 meter. Bryt kontrakt efter säsong, tack!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Exakt det jag menade. Tror inte att någon Allsvensk klubb har 170k till en värvning nu och OM nu Jensen skulle vara på g bort som jag inte tror på överhuvudtaget så kanske vi kan bli av med halva lönen.

Men frågan är om man ställer det på sin spets - skulle det göra att vi tex utmanar om en finalplats tex?
Annars tycker jag nästan att det är värt att spela denna säsong med den trupp vi har. Finns inget lag i SHL som är så pass överlägsna som tex Växjö var ifjol.
Tycker den här säsongen påminner om säsongen när vi var i final.
Kommer det en värvning nu vill jag enbart ha Rödin, men han är ju omöjlig just nu.
Annars skulle jag nog hellre se att dessa pengar läggs till en spelare i sommar dvs till nästa säsong för att få exakt vad man villha som då förhoppningsvis är ledig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Kan säga att Dacke har något på gång. Jensen är påväg bort, redan denna säsong och Dacke har ett fint namn på G. Vet dock inte vem ännu.

Kan bara instämma med dig skrubben. Lundgren är förkastligt dålig. Missat två sjukt enkla pass i egen zon som lett till spelövertag och farliga lägen för DIF. Kousal?? Vad händer med han?

Annars tycker jag 4e linan är riktigt bra hittills. Kul att se!

Tycker vi borde spela Rohdin ihop med Sallinen och Kousal för att få till lite mer spets.

Nilsson med Blomman o Alcén.

Annars en rätt kass första period. Tycker Kellman bör studsa upp i spelet 5 mot 5. Längtar efter ett PP. Nu gävlar kör vi!!
Kommentera