Brynäs IF

726312 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1939238

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Håller med om den här oändliga berg- och dalbanan. Viktigt att skapa kontinuitet i klubben för att skapa en trygghet. Men är inte övertygad att Sundqvist är tränaren som vi bör knyta upp långsiktigt. I Tingsryds intervju med Sundqvist redogör han följande:

"Vad är det för hockey du förespråkar, vad kommer vi får se av TAIF nästa säsong? – Jag tycker inte riktigt om den frågan där jag ska svara på att vi ska spela sådan och sådan hockey. Det är 2015 nu och det är bra fart och skridskoåkning som gäller. Men att säga att man ska spela en sådan typ av hockey, det gör man bara för att det ska låta bra. Det handlar i grund och botten om att spela hockey på en bra nivå men också att rätta sig efter motståndet. Att kunna forchecka men också spela defensivt och tight när det behövs. Att vi komma stå och vänta in lagen på rödlinjen kan inte vara mer fel, men det beror på vilket material man har."

Tycker det framgår att fokuset ligger på farten och skridskoåkningen i kombination av ett anpassningsbart system beroende på moståndet. Ingenting om spelskicklighet eller om att föra spelet. Men vi kan givetvis inte veta hur han skulle agera om han hade det materialet. Han kan givetvis vara rätt man för jobbet, men jag är skeptisk,
Kommentera