Brynäs IF

725698 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950722

Sv: A propósito de nada
Skrubben: MS är inte Joe Labero...Går inte att skapa magi med denna trupp..Vi får hoppas att JE står på huvudet i några matcher till o att Linköping dippar ..Mif tappar poäng...Kellman frisk ...Andersen Kilas en topplina en andra som kan skapa o ner med rhdin mannberg forslund ner i hierarkin..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: okej, men titta på Örebros uppställning. Verkligen inget bra lag på papperet. Och vi blir överkörda av dom. Om man bara skyller på materialet är man duktigt naiv tror jag. Då kommer vi stå med byxorna nere om ett halvår när spelet ser lika dåligt ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det värsta av allt är att spelet i princip såg lika patetiskt ut innan alla skador! FYFAN vad denna förening är illa ute....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Om Kellman missar fler matcher måste MS prio #1 vara att få till en stark PP-uppställning. Rollfördelningen har ändrats mycket i Kellmans frånvaro, det blev en kedjereaktion i uppställningen och hittills har man inte fått till det. Även utan Kellman finns det spelarmaterial till EN stark PP-formation. Med betoning på en. MS måste fokusera på det under de träningstillfällen som ges.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Amen! Instämmer!
Kommentera