Brynäs IF

725690 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950839

Sv: A propósito de nada
JanT: Finns ingenting i hans tidigare träningskarriär som talar för att Sundquist kommer göra ett topplag av Brynäs nästa säsong. Med rätta nyförvärv kommer vi vara ett bättre lag, men med Sundquist vid rodret kommer vi aldrig bli ett etablerat topplag. Kommer börja blåsa rejält redan på försäsongen om spelet fortsätter i den riktning vi ser nu. Brynäsare kommer ge honom chansen nästa säsong eftersom vi inte har något val, men tålamodet kommer vara kort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp:
Du tvivlar på att Sundquist kan utföra ett bättre jobb med Brynäs till nästa säsong... Eftersom jag har väldigt dålig koll på vad han uträttat med sina tidigare lag så frågar jag den samlade expertisen på forumet... KAN någon beskriva vilket lag som varit skickligast/bäst på papperet men som Sundquist misslyckats med? Alltså haft manskap för kreativ, offensiv hockey men inte fått till det i alla fall?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Som läktarcoach funderar jag så här: Brynäs har idag ett mediokert spel. En ny spelidé ska införas inför kommande säsong. Vad säger detta om Sundqvist?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Du belyser något viktigt där. Det kommer vara en extremt kort stubin på alla fans innan avgångsropen sätter igång. Säg att vi gör en okej försäsongen, men sen så börjar det gå knackigt 7-8 matcher in på serien. Jag har otroligt svårt att se att Campese och co. kommer kunna stå emot den stormen då.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jur många tränare har tränarkarriärer som talar för att de kan skapa ett topplag? Melin och Tommy Jonsson är två.
Kommentera