Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950872

Sv: A propósito de nada
Mattson: Jag tycker inte att Brynäs gör allt rätt, men det är märkligt hur många Brynäsfans alltid letar fel hos den egna föreningen. Ibland verkar det nästan som att en gruppering tävlar om att leta efter fel. Nästa gång Brynäs publicerar veckans lunchmeny kommer väl sura röster om att de minsann inte publicerar lunchmenyn för deras lokala restaurang, typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Verkligen ingenting kvar av det här i Brynäs just nu (se länk).

Inga härförare eller någon lovande framtidsutsikt vad gäller spelare, röd tråd, eller tränare (fine, Söderström kanske). En klubbdirektör som skriver "Deal with it" på Twitter efter ytterligare en pinsam förlust. 14-0 i skott när Brynäs ska jaga kvittering. En tränare som hellre säger hur bra motståndet är än att fokusera på vad som gick fel. Ger fan på att han inte är Brynäs tränare vid samma tidpunkt nästa år. Tror ni Bulan stått i TV och sagt hur bra vi kämpar när vi blivit utskåpade sådär? Laget hade fått gå hem. Kravbilden är noll, kumbaya-känslan och mysstämning genomsyrar hela föreningen.

En temporär sportchef utan någon som helst erfarenhet av att vara varken Sportdirektör eller Sportchef. Säsongen börjar närma sig slutet och man har fortfarande ingen tillsatt som permanent Sportchef, och man förlänger i förtid med både tränare och spelare som inte tillför en dyft, utan att ens utvärdera säsongen. Hade vi någon Alcén 2012? Varför ska han vara i Brynäs IF? VARFÖR? Ge mig en bra anledning.

Campese måste sitta på en sjuhelvetes 3-årsplan för att hans självsäkerhet ska vara befogad och detta ska gå vägen. I övrigt känns "3-årsplaner" något som desperata klubbar gör. Klubbar där det mesta går fel, klubbar utan stabil grund att luta sig mot. Hur gick det med Leksands Vision 2019?

Så till alla oss som skriver spaltmeter om vad som går fel, bemöt hellre det med saker som går RÄTT. Finns det ens något? Ge oss något att realistiskt att tro på, som det skrevs i Svenskafans. För mig är det märkligt att inte leta fel när det går som det gör just nu. Hur annars ska man förbättra läget?

Just nu är det mycket prat om treårsplaner hit och dit, men sedan möts det av motsägelsefulla handlingar som Sundquist på 3 år, Alcén på 3 år, osv. Tyvärr inte mycket med Brynäs som andas kompetens och framgång för närvarande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Skulle eventuellt kunna hänga ihop med att det är mycket snack i verkstaden... och leveranssäkerheten är lite svajig?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tro om Sundlöv är sugen på att ta med någon från Modo till Brynäs? Linus Pettersson? Lill-Wernblom? Karlqvist?
Kommentera