Brynäs IF

725690 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950880

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är ju lite skumt att Brynäs kör igelkott mot Timrå, Mora, Örebro, LHC till exempel. Mot rejält starkare motstånd så kan man förstå men att spelmässigt vara utklassade mot alla och dessutom utan speciellt bra resultat ens mot de sämsta är ju anmärkningsvärt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Visst mot LHC sist gick det bra men i övrigt håller jag inte med dei, det har sett förjävligt ut mot bottenlagen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Håller inte med där. Igelkott mot Örebro, ja. Däremot är Örebro ett av ligans mest spelförande lag. Dom ligger riktigt bra till i Corsi t.ex. Nu när dom fått ordning på målvaktsspelet är det ingen chock att dom kommer komma som en raket i tabellen.

Mot LHC, Timrå och Mora har det varit spelmässigt jämnt. Mot LHC senast på hemmaplan var vi faktiskt klart bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det är inte särskilt skumt. Om du har en intränad defensiv spelidé där du inte för spelet, är det rimligt att du inte för spelet mot sämre motståndare heller. När Gefle gjorde sina bästa år i fotbollsallsvenskan och placerade sig i mitten av tabellen kunde man inte föra spelet mot div1-lag i svenska cupen. Vi kommer nog inte få se det här Brynäs-laget dominera matcher oavsett vilket annat lag som står på andra sidan.
Kommentera