Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1950902

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:

Som att 3-års kontraktet på Alcen är största problemet.

För mig är det helt fantastiskt fascinerande hur man kan hänga ut Alcen gång på gång på det respektlösa sättet. Ser du inte att det är ett helt felbyggt lag med i stort sett bara brunkare? Alcen är och kommer aldrig vara en stjärna i SHL men han har skills som ständigt glöms av ( 10 kassar förra säsongen till exempel)

Problemet ligger snarare i Magnus Sundqvist syn på hur hockey ska spelas och att spelarna som ska göra poängen underpresterar grovt.

Att spelare som Ludde Nilsson, Jocke Rohdin och Emil Forslund spelar i avgöranden lägen tycker jag är värre än att en av SHL’s största profiler med ett gigantiskt Brynäshjärta som gör sin roll helt perfekt har skrivit på ett 3-års kontrakt. Alcen är även väldigt utåt mot supportrarna vilket inte ska underskattas då det inte direkt är lapp på luckan varje match i Gavlerinken.

Det är min åsikt iallafall men jag kan såklart vara helt ute och cyklar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pajen: Helt rätt att det finns större problem men varför 3 år? Finns ens konkurrrens om hans signatur eller kommer han att explodera utvecklingsmässigt så att det var smart att knyta upp honom? Samma med Mannberg, jag fattar inte...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pajen: Sundquist kan du hänga ut som enskild orsak men Alcén kan inte kritiseras? Jag bryr mig föga om vad han gjorde förra året, varför är det ens ett relevant argument? Sedan tog jag honom mest som exempel för det är honom man nyligen gjort en obegriplig och lång förlängning med. Han är knappast största problemet, utan bara ett av många.

Och ett Brynäshjärta är enda kravet för att spela i Brynäs, varför är då inte hela forumet signat på kontrakt?

Hur skulle du beskriva Alcéns roll?
Kommentera