Brynäs IF

725671 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1951029

Sv: A propósito de nada
Ett förslag på laget nästa år.
Ersson, Rödin och Wänna känns klara. In med Kinnvall om TIK åker ur. Gör allt för att behålla Berra. In med två riktigt duktiga centrar som tekar bra (något vi saknar) och som är riktiga framtidsnamn i Palmberg och Fröberg. Försök värva Malte Strömwall också som en offensiv måltjuv. Behöver inte alls bli dyrare än det lag vi startade med i år.

Eriksson Ersson

Söderström Bertilsson
Kinnvall Andersén
Norin Kilström
Ersson

Danielsson Kellman Boqvist
Rödin Palmberg Strömwall
Wännström Fröberg Rohdin
Forslund Blomqvist Alcén/Mannberg/Asklöf
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Palmberg är väl inget direkt framtidsnamn, killen fyller väl 30 i år och är en så kallad late bloomer, dock har han varit bra de matcher jag sett honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Äntligen en realistisk uppställning från din sida. Förutom att Fröberg är klar för Schweiz och att Boqvist kommer försöka ta en plats i NHL. Han vänder nog hem tidigast i Oktober och det kan dröja längre än så.

Sen hade jag nog föredragit en spetsigare andracenter än Palmberg. Sjukt vass i PP men inte så allround. Sen hoppas jag också att dom bryter minst ett kontrakt på forwardssidan. Backsidan ser riktigt intressant ut också. Gäller bara att dom bryter med Lundgren. Jag hade satsat på radarparet Dyk/Meier från SSK, lite som Sundlöv gjorde med Westerholmarna en gång i tiden.

Danielsson-Kellman-Rödin
X-X-X
Wännström-Dyk-Meier

Nåt sånt där borde topp 9 se ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det ska bli skoj att se Kedbrant imorn iaf. Hade dock hellre velat se Elefalk istället för Solem. Men det är ju en smaksak. Tycker ingen av Elefalk eller Solem hittills tagit chansen. Intressant att se Kedbrant. Lite av en Sudden center vad jag fått höra.
Kommentera