Brynäs IF

725671 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1951054

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Danielsson-Kellman-Boqvist
Rödin-Scott(om han inte blir så dyr)-Wännström
Forslund-Palmberg-Strömwall
Mannberg-Blomqvist-Rhodin
Ex: Alcen, Asklöf

Lite såhär tänker jag, med samma backar som Pettis. Finns ganska många intressanta namn i allsvenskan oxå så känns som det kan bli en spännande silly.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Finns många intressanta namn till nästa år. Visste inte att Fröberg var klar för Schweiz.

Men jag tycker Timrå har 3st väldigt intressanta spelare. Om dom åker ur vill säga. Det är Palmberg, Wedin (glömde han i all hast) och Gävle-fostrade Kinnvall. Dessa tre ihop med Rödin, Wänna och Ersson vore klockrena nyförvärv. Tror att en sån spelare som Palmberg vore en perfekt värvning för oss. Har det mesta som Dackell sagt i intervjuer att han är ute efter. Teknisk kunnig, avig och med ett bra skott. Dessutom en jäkligt vass tekare. Något vi saknat stort i laget i år. Tror han skulle kunna utvecklas ännu mera hos oss nästa säsong. Och skulle med lätthet kunna bära en 2a kedja. Hellre han än Scott. Billigare, yngre och något för framtiden.

Något sånt här då:

Eriksson Ersson

Söderström Bertilsson
Kinnvall Andersén
Norin Kilström
Ersson NY

Rödin Kellman Boqvist
Danielsson Palmberg Wedin
Wännström Dyk Meyer
Rohdin Blomqvist Forslund
Alcén/Asklöf

Gunde tror jag lämnar. Hoppas Dacke bryter med Mannberg och Lundgren. Släpp Rautio, Kousal, Sallinen, Cerveny och Deutsch. Tror inte heller att Nilsson och Bjurström får förlängt. Elefalk tveksam precis som Solem och Kedbrant. Det visar sig nu i slutet av detta året. I Eriksson och Ersson får vi ett riktigt riktigt vasst målvaktspar. Backsidan tycker jag nästan ser bättre ut. Munnen vattnas när jag tänker på hur bra Söderström kommer vara. Och får vi behålla vår absolut bästa back (enligt mig) Bertilsson så kommer inte backsidan vara några större problem. Hoppas nästan att TIK åker ur. Kinnvall har enorm potential. Norin, Andersén och Kilström känns som bra SHL backar. Och Ersson som en habil 7e back. In med en ny 8e back från Allsvenskan. Kanske Modos Tom Hedberg? I forwardsväg så känns som sagt Palmberg och Wedin enormt utvecklingsbara och spännande. Precis som Meyer och Dyk. Kan bli ett intressant par för SHL. Samtidigt som Rödin återigen blir kapten och Wänna hittar spelglädjen igen!
Kommentera