Brynäs IF

726227 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951180

Sv: A propósito de nada
Corsi_custemo: Dackell har väl blivit tillfrågad om de underliggande siffrorna och statistiken men valde då att vara sarkastiskt/skämta bort frågan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Hur ser vi som förening på användandet av statistik som ett av flera verktyg?

— Den typen av statistik det pratas mycket om nu är ganska nytt i Sverige. Det har funnits i NHL under en längre tid och det är självklart ett verktyg vi använder varje dag.

Har vi varit otydliga med det tidigare så är jag tydlig nu. Det är ett av flera verktyg som vår ledarstab använder dagligen. Vi lämnar ingenting åt slumpen och använder det i de områdena där statistiken kan hjälpa oss att bli bättre.

Vi, precis som alla andra lag, ser och analyserar var vi tar våra avslut, var vi släpper till våra avslut och så vidare. Det är ingen nyhet från vilka ytor de flesta målen görs och släpps in i hockeyn.

-Dackell i intervjun i samband med MS förlängning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om nu Ove tillkommer, tror ni han får delat ledarskap med MS eller blir han assisterande? Och tror ni att han kan dra Brynäs i en mer spelande riktning?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp:

Snyggt skött av Dacke. Hade ju passat fint då att säga några ord så fansen kan förstå förlängningen. Nu är det ju typ INGEN som fattar någonting.

Förvånad att det går 4000 pers på matcherna ens, när föreningen gör en sådan förlängning och viftar bort all form av rättfärdiga frågor.

Mycket märkligt
Kommentera