Brynäs IF

726156 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951671

Sv: A propósito de nada
Peja: Du har poänger där, helt klart. Jag tror dock att Brynäs på sikt kommer tjäna på om man säger "Sorry, vi gjorde fel med Sundquist. Vi har lärt oss en läxa nu och vi börjar om på nu kula". Går vi in med honom som HC nästa säsong är det bara en tidsfråga innan han får kicken i oktober/november. Och då ligger vi ett halvår efter, gentemot om vi gör det enda rätta och sparkar honom nu direkt när säsongen tagit slut. Han lär få ett nytt jobb i HA relativt snabbt så lönen bör inte vara ett jätteproblem.

Men som du säger, det skulle ge bilden av att Brynäs är en amatörförening som sparkar folk till höger och vänster. Jag tror dock att det är en smäll man får ta, för att bara köra på nu och låtsas som man verkligen tror på denna väg med Sunkan som HC, ja då sitter vi i höst med en ny cirkus igen. Det alternativet är värre, i min mening. Förtroendet får vi bygga upp på lång sikt igen. Sundlöv kommer vara en viktig komponent i det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Tror du har helt rätt, man får nog ta smällen kortsiktigt. Finns inga fördelar att ta detta i början av nästa säsong. Kommer se parodiskt ut oavsett så lika bra att dra av plåstret direkt.
Kommentera