Brynäs IF

725715 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1951770

Sv: A propósito de nada
Det är väl bara vi och Färjestad som aldrig varit ur den högsta ligan? Någon gång blir alltid den första kanske är ett ont måste att åka ner och i Allsvenskan och grotta några år, för just nu känns det som Brynäs blir det lag som åker ur högsta serien nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blixt1980: Nja, jag tror inte det. Som tur så har vi ett par lag nedanför oss i tabellen som har presterat sämre tidigare under säsongen vilket kommer vara våran räddning. Jag tror att vi ska vara glada med tanken på hur truppen och spelet ser ut sedan är det upp till bevis för Dackell & Co att vaska fram nya namn och bygga ett nytt lag med etablerade spelare och hungriga juniorer. Jag skulle vilja även se en förändring i målvaks sidan då både Rautio/Ericsson varit för ojämna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blixt1980:

Imponerande analys med 14 månader kvar till nästa säsongs kval.

Vi ska inte spela klart årets säsong och se om vi kan nå slutspel eller? Dessutom vore det iallafall enligt mig optimalt att få se trupperna i de olika lagen innan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blixt1980: Känts länge nu som Brynäs spelar i en serie för högt och är en utfyllnad bara. I Allsvenskan kanske vi kan bli en stormakt och vinna matcher?
Kommentera