Brynäs IF

725646 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1953476

Sv: A propósito de nada
Otto1: Brynäs är alltid fattigast i Sverige. Dessutom öser vi pengar på allsvensk kvalitet och har alltid 3-4 tränare på lönelistan. MEN, vi har en plan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kan konstatera att taktiken inför slutspurten är sig lik bland ett antal av våra "fans". Raljanta hån av föreningen, ledare, spelare o alla andra som har nåt med Brynäs att göra. Jag är väldigt nöjd med att jag inte har några så genomnegativa personer i min bekantskapskrets!
Även jag är besviken över hur det blev den här säsongen... men hur någon normalbegåvad person kan tro att det hjälper laget i deras hjärta(?) att man gnäller sig harmynt, hotar med matchbojkott river medlemskort m.m. är väldigt svårförståeligt i min värld.
På torsdag tänkte jag göra det lilla som jag kan förmå, en biltur till Gävle om inte snöovädret ställer till med för mycket problem. Malmö o därefter Rögle står för motståndet... 60 mil en väg är ganska långt, men man skall väl inte gnälla på en vägsträcka när det gäller Brynässupportande!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Brynäs har ju faktiskt 7e mest i eget kapital i SHL.

När det kommer till sponsorintäkter ligger nog Brynäs sämre och klubbar som Örebro har garanaterat mer i sponsorintäkter än Brynäs..

Känns som att Örebros ledning är mycket bättre att sälja in sitt lag till spelare än Brynäs.. trots att Örebro har varit på nedgång de 3 senaste säsongerna lyckas dom locka bra spelare. Vad gör Brynäs för att bli bättre på att locka bra spelare?
Kommentera