Brynäs IF

725634 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1953523

Sv: A propósito de nada
Axle San: Kul det där med att motivation slår klass sen åker Växjös ”legosoldater” utan, enligt många, hjärta och stolthet för klubben och vinner SM-guld med vänsterhanden. ”Motivation slår klass” är som så många andra klyschor grundat i ren confirmation bias. Bara en tanke!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Att motivation många gånger slår klass är ju ganska klarlagt numera.
Att Lakers tagit några guld relativt enkelt är ju för att de är motiverade och då speciellt i slutspelet och när de dessutom har bästa laget så ser det ibland ganska enkelt ut.
Denna säsong har annars ett antal gånger Lakers åkt på nöten just för att sämre lag varit mer motiverade, serielunk motiverar inte Lakers stjärnor längre.
Nu ser man dock att lakers ryckt upp sig tillslut och faktiskt ligger fyra vilket kan antyda att de trots allt vaknat upp och blivit motiverade framåt vårkanten.
FBK har i och för sig förstaplatsen att spela för men jag vet inte hur mycket den egentligen motiverar laget i detta läge....
Sen tror jag inte det där med motivationen hör samman med hjärta för klubben utan snarare så handlar det om att en grupp av människor tillsammans vill åstadkomma någonting...
Kommentera