Brynäs IF

725741 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1954271

Sv: A propósito de nada
MatteB: Jag skulle nog ha spelat både Lundgren och Deutch och vilat Ersson....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kvällens uppställning illustrerar exakt det jag är skeptiskt till när vissa säger ”Sundquist kan inte göra mer med denna trupp”.

Enligt mig gör Sundquist truppen sämre än vad den egentligen är. Nilsson har varit totalt klappkass senaste matcherna. Då BELÖNAS han med att flyttas uppåt i hierarkin när konkurrensen om forwardsplatser hårdnar. Samtidigt har vi Elefalk och Kedbrant utanför laget som i mitt tycke har oändligt mer hockey-IQ än Nilsson. Vilket skulle behövas i en andrakedja med två andra spelskickliga spelare.

Det är sånt här som gör mig så jäkla orolig nästa säsong. Vi har 6 breddspelare under kontrakt: Alcén, Blomqvist, Asklöf, Mannberg, Forslund och Rohdin. Om nu Dackell värvar dom spelartyper han säger att han ska göra (spelskickliga forwards som kan bryta mönster), hur ska vi kunna lita på att Sundquist kommer lira dessa spelare istället för typ Asklöf och Mannberg? Jag säger inte att Sunkan kommer peta typ Rödin, men vissa andra ”lirare” som kommer från typ Hockeyallsvenskan? Vad gör folk så säkra på att han kommer sätta Asklöf åt sidan till förmån för spelare som till synes kämpar mindre och täcker färre skott, men som besitter större spelskicklighet?
Kommentera