Brynäs IF

725686 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1954717

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Dackell måste tänka på hur han utrycker sig i media. Varför ska han ens svara på frågan, nu får Kellman stå i en intervju och svara på vart han ska nästa säsong och försöka släta över. Varför ska han behöva lägga fokus på det nu när fokus till 100% ska ligga på den här säsongen och ta Brynäs till slutspel. Blir också irriterad på att han säger att han blir svår att ersätta. Han måste ju ge fans, sponsorer och kommande nyförvärv lite förhoppningar om att nästa säsong kommer bli bättre.

Han gjorde i princip samma sak med Magnus Sundqvist vara eller icke vara. Han sa att det fanns en dead line när han måste lämna besked till tränarna vilket gjorde att media jagade honom på svar. Hade Dackell landat i att Sundqvist inte skulle vara kvar hade Sundqvist tvingats svara på frågan hur han känner inför det.

Säg att det där tar vi efter säsongen och kommunicerar det i våra officiella kanaler när något är klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Kan bara hålla med angående Dackell. Finns absolut ingen anledning att kommentera kontraktsförhandlingar i media. Om det fanns en smula chans att behålla Kellman så stängde glappkäften Dackell den dörren för gott igår.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag gillar Andreas...

MEN

Han är fullkomligt U S E L med media. Så dålig på mediastrategi att det är skrattretande...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Ja, tala är silver men tiga är guld.
En klok devis som aldrig är fel att praktisera, oavsett situation,
Kellman har sannolikt redan meddelat att han inte blir kvar, det sista om barn på gång och att inget är klart är nåt han känt sig manad att säga för att hålla fansens hopp vid liv och samtidigt slippa ev snack om svek och att han i tankarna redan är nån annanstans. Det sista lär han säkert få höra ifall vi nu missar slutspel, var så säker.
Kommentera