Brynäs IF

725685 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1954793

Sv: A propósito de nada
Back: "Om det fanns en smula chans att behålla Kellman så stängde glappkäften Dackell den dörren för gott igår."


Saxat från GD:

"Enligt Expressen lämnar Kellman efter säsongen, något som sportdirektör Andreas Dackell också bekräftar, och har hört både från Kellman själv och hans agent, Johan Altberg.

– De har meddelat mig att jag inte ska räkna in honom i truppen nästa säsong, säger Andreas Dackell till Expressen.

När Sporten och Hockeypuls stöter på Dackell i första pausen mellan Brynäs och Malmö säger han samma sak till oss.

– Jo, men det kunde man räkna med. Det är Joel förtjänt av efter den här säsongen, säger Dackell till Sporten och Hockeypuls.

Enligt Expressen spelar han nästa säsong i en annan liga, och Dackell berättar att det rör sig om de allra största.

– Ryssland eller kanske till och med NHL, är vad vi fått till oss. Så det är vad vi utgår från nu, säger Andreas Dackell till Expressen."

Den där dörren du snackar om hade nog varit både stängd och låst, oavsett om Dackell öppnat käften eller inte.
Det är Kellman och hans agent som gått ut med uppgiften och inte Dackell.
Borde tyda på att det är solklart att Kellman är förlorad.
Så att det skulle ha funnits en liten chans att Kellman skulle bli kvar om Dackell bara hållit käften, tror jag inte ett dugg på.
Gnället på Dackell känns mer som ett uttryck av besvikelse från fansen för att Kellman är förlorad och borde isf riktas mer mot Kellman själv och hans agent, som är de som gått ut med uppgifter som DOM borde ha hållit för sig själva till allt blivit klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Det är Kellman och hans agent som gått ut med uppgiften och inte Dackell."

Kellman och agenten har väl inte gått ut med några uppgifter, utöver att meddela Dackell. Det är Dackell som bekräftar uppgifter från Expressen. Agenten och Kellman är snarare ärliga mot föreningen så att man i god tid vet förutsättningarna. Det man kan fråga sig om är om det var nödvändigt att bekräfta uppgifterna då det innebär att Kellman måste försvara sig och låtsas som det finns en chans att han stannar. Det var onödigt av Dackell även om jag personligen inte tror det påverkar utgången överhuvudtaget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Äh det är så klantigt av Dackell. Jag tror Dackell kan göra det här jobbet riktigt bra, men han bör vara försiktig i media då han inte behärskar det alls. Han har plumpat flera gånger redan. Var lite grinig och återhållsam, ingen vettig person förväntar och kräver att han ska bygga laget inför öppen ridå.
Kommentera