Brynäs IF

725685 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1954845

Sv: A propósito de nada
Lemp: "Kellman och agenten har väl inte gått ut med några uppgifter, utöver att meddela Dackell. Det är Dackell som bekräftar uppgifter från Expressen."

Precis.
Uppgifter som Expressen mao är dom första som publicerar, antingen efter egna efterforskningar eller efter att ha fått det bekräftat från Kellman och/eller hans agent.
Jag har ju liiiite svårt att tro på scenariot att Dackell är den som först av alla har kontaktat Expressen för att meddela vad agenten sagt till honom.
Oavsett så känns det som en storm i ett vattenglas. Dackell verkar vara en väldigt rak och uppriktig person som inte är rädd att säga eller agera rakt på sak. Ex att sparka gamla trotjänare som Sjödda och Janne Larsson.
Den springande punkten i den här diskussionen är ju ändå att Kellman de facto är förlorad och det har både han själv och hans agent klart och tydligt sagt till Dackell.
I det läget känns det egentligen ointressant ifall Dackell sen bekräftar detta, det är ändå Expressen/agenten som i första läget har avslöjat uppgifterna för allmänheten, även om Dackell sen bara har bekräftat dom.
I sammanhanget kan man ju även nämna att det förmodligen hade blivit samma uppståndelse hos fansen ifall Dackell bara hade sagt "inga kommentarer", då hade alla gnällt över varför han aldrig kan ge nåt klart besked kring lagets viktigaste spelare.
Till sist har jag redan påpekat att tala är silver men tiga är guld och att Dackell kunde ha legat lågt i sitt snack, men att gnället över hans uttalande känns lite väl överdrivet kritiskt. Han har ju trots allt bara bekräftat nåt som verkar vara klappat och klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Känns knappast som Kellman skulle bekräfta uppgifterna från Expressen. Utan det här handlar nog om efterforskning av Expressen. Men även om agenten har bekräftat informationen, vilket bara är ren spekulation så förändrar det inte hur Dackell hanterade situationen.

Dackell är som du säger rak och uppriktig i sin kommunikation vilket det finns flera exempel av. Ibland är uppfriskande för oss supportrar men ibland kan det bli fel. Men slutsatsen är ändå att han måste bli bättre på att hantera media, ibland kan man faktiskt dementera/inte kommentera information/uppgifter. Men i det stora hela ska man inte överdriva detta.
Kommentera