Brynäs IF

725656 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955126

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag talar om din och andras reaktioner härinne, inte hur media ev reagerar.
Idag kritiserar du Dackell för att han snackat om Kellman, trots att han bara bekräftat nåt som redan framkommit i media. Sen tar du snacket kring Lang i oktober som ytterligare ett exempel där Dackell borde ha knipit igen.
När Lang var på tapeten var det väl bara hans kvaliteter som diskuterades och ifall han var värd att satsa på som nyförvärv.
Då hörde jag ingenting från dig eller nån annan om att Dackell inte borde gå ut i media och diskutera andra lag spelare, på samma sätt som du nu gör.
Jag tror ärligt talat att andra lags ansvariga inte bryr sig nämnvärt ifall ett annat lag i allmänna ordalag och i media talar om en av deras egna spelare under pågående säsong.
Sånt förekommer ju i princip hela tiden när ämnet kommer på tal i artiklar osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är en fråga om att respektera andra klubbar. Det kallas för "unsettling" på engelska. Som sagt, du borde prata med någon som är i gamet och därefter återkomma. Då kommer du antagligen att ha en annan uppfattning.

Angående Kellman - ja, det hade redan läckt ut att han kommer att lämna, men uppgifterna får en helt annan tyngd när Dackell har bekräftat dem. Det fanns absolut ingenting att tjäna på det. Nej, det är inte säkert att det tar fokus och energi från nuet, men med tanke på att det fanns noll vinning att bekräfta uppgifterna var det osmart att ta risken.

Fokusera på att hitta en ersättare kunde Dackell göra utan att prata i medier.
Kommentera