Brynäs IF

725810 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955557

Sv: A propósito de nada
Huge: Haha, EN bra match på 15 och du m.fl. tänder till på alla växlar. Så otroligt naivt. Ikväll gör vi en ingen skitmatch men när vi likförbannat hamnar i underläge så lyser den obefintliga klassen igenom. Vi är totalt odugliga på att skapa heta målchanser mot ett lag som bevakar och backar hem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: matchen sim jag såg så hade iaf Kellman ett friläge det kallar iaf jag för en het målchans. Sedan hade ju Boqvist ett flertal fina lägen i pp som inte satt!?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vändningen blev en onödig utvisning och vad gör M.S. när vi släpper in den andra målet? Ingenting, utan bara står i båset med armarna i kors och tittar på när Rögle gör ytterligare en balja. Timeout?
Känslan är att tränarna känner sig totalt förlamade vid underläge och inte har något att komma med. Att förlänga med M.S. var antagligen de största misstaget Dackell gjort för nästa säsong så sitter vi på ytterligare en lön på en anställd som inte finns kvar. Nu ska vi inte måla fan på väggen utan hoppas på avancemang åtminstone för ekonomis skull för denna säsong lär inte kan gett klirr i kassan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Finns väl ingen som tänder på alla växlar efter förra matchen. Däremot gnäller inte alla lika mycket som du, ellis m fl. Vi är lika missnöjda däremot.
Kommentera