Brynäs IF

725806 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1955848

Sv: A propósito de nada
Lemp:
Bromé är INTE klar för Örebro!

Blaskorna tar ut allt i förväg lex Bertilsson ifjol.

Det är nämligen så att jag känner både Bromés flickvän Julia och hennes Pappa Tomas. Och bekanta till Mathias. Och inget är klart ännu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Varför skulle någon säga något till dig? Oavsett om du känner någon eller inte så har man såkallad tystandsplikt med respekt mot sin nuvarande arbetsgivare men också sin kommande arbetsgivare. Troligtvis så pågår en förhandling som är i sitt slutskede. Jag tror inte ens att du skulle få reda på hur det ligger till ens om ni träffades regelbundet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: I Bertilssons fall flaggande media att han sneglade på KHL och att det fanns intresse för honom, men ingen blaska meddelade att det var klart med en enskild KHL-klubb.

Vill inte underminera dina kontakter gällande Bromé, men om Aftonbladet släpper att han är klar för Örebro finner jag det som högst trovärdigt. Dina kontakter måste inte tala sanning heller, inte övertygad att varken hans far eller flickvän skulle berätta den nyheten med undantag för vissa goda vänner eller delar av familjen. Men om det skulle vara så att han fortfarande inte gjort något val så är han högst intressant.
Kommentera