Brynäs IF

725765 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1956614

Sv: A propósito de nada
munkas: kvalet upp till shl blir extra intressant att följa. Bara att hoppas på att det lag som går upp/stannar kvar inte har musklerna/kompetensen att segla förbi Brynäs i tabellen.

För överraskar något lag underifrån så är det bye bye till shl för Brynäs nästa säsong.

Finns absolut ingenting som talar för att Brynäs ska blir bättre. Man får hoppas på räddningsplankorna igen. Otroligt skönt att shl utökades med 2 lag för några år sedan annars hade Brynäs redan spelat i allsvenskan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:

Mysigt att du redan drar slutsatsen ”Bye Bye till SHL för Brynäs nästa säsong” nu. Det är ju bara en hel silly season + 52 nya matcher att spela först.

Sen ytterliggare ett roligt uttalande ”otroligt skönt att shl utökades med 2 lag för några år sedan annads hade Brynäs redan spelat i allsvenskan”

Eftersom Brynäs inte kommit 11:a eller 12:a sen SHL utökades så undrar jag hur man redan hade spelat i Allsvenskan då?

Ska bli kul att höra dina svar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Hela säsongen har Brynäs endast haft en formation som på allvar kunnat hota offensivt... det blir oftast lättläst för de flesta motståndarlag. Menar du på fullaste allvar att det inte gör nån skillnad ifall vi får till en riktigt offensiv formation ytterligare eller ej? Märklig åsikt i min värld!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: yes, tror det är viktigt att det blir ”uppstickare” som går upp, typ Oskarshamn. AIK och Västerås kan bli jobbiga rätt snart.
Kommentera