Brynäs IF

725772 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1956645

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Brynäs kommer säkert att försöka förbättra truppen till nästa år, men det kommer alla andra lag oxå att göra. Lag som redan idag är bättre än Brynäs. Därför jag är pessimistisk och hoppas att lagen under inte tar sig förbi.

Jag varnade inför säsongen att Rögle och Örebro förstärkt bra och troligtvis skulle ta sig förbi Brynäs. Troligtvis får jag rätt i den iakttagelsen. Kan bli så att Brynäs slutar före Örebro trots allt men Örebro var ju långt efter Brynäs, poängmässigt, i tabellen förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Kommer nog handla mycket om att korrigera forwardsuppsättningen. Jocke och Ersson blir ett bra mv-par, det finns frågetecken kring backuppsättningen i och med att Gunde och Bertil är oklara, men det är framåt som man verkligen måste göra något. Och så måste man förstås få utveckling på en del befintliga spelare. Dessvärre finns det inte överdrivet många med stor utvecklingspotential men Boqvist och Söderström kommer nog bli ännu bättre, om de stannar. Jag hoppas faktiskt att man tar in någon eller några riktigt utvecklingsbara spelare, typ Wernblom Jr. Blir en annan dynamik och hunger på träningarna med bra yngre spelare.
Kommentera