Brynäs IF

725772 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1956655

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: absolut kan man signa upp några bra nyförvärv. Men rödin och någon till hade behövts för att stärka upp nuvarande trupp.

Nu försvinner troligtvis vår mest poängstarke spelare, kellman (bäst poängsnitt), i shls målsnålaste lag.

Dessutom kanske de två bästa backarna försvinner i en av de svagaste defensiverna i shl.

Så man måste få in en hel del klasspelare. Inte bara som rena ersättare i ett nollsummespel, man måste även förstärka truppen med minst två bra namn utöver dessa. Kommer vår nya sportsliga ledning att greja det.

Blir inte enklare av att man spänner bågen med sin nya plan och löften om en offensivare hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: jag hoppas ingen tror att treårsplanen är lösningen på Brynäs problem. Då kommer man bli besviken. Alla större organisationer gör långsiktiga planer (eller medellånga i det här fallet). Det garanterar ingenting. Resurser och kloka människor är det som gör skillnad, oavsett verksamhet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Kommer också bli viktigt att göra sig av med kontrakterade spelare. Jag respekterar en spelare som Lundgren, men han behövs inte i dagens Brynäs och än mindre i morgondagens. Ser mycket hellre en till Norin-typ än honom. Mannberg är ett bra exempel på någon som borde skeppas för att göra plats åt en yngre spelskicklig utvecklingsbar forward i samma prisklass. Visst har Mannberg sina fördelar som hockeyspelare men vid det här laget vet vi exakt vad vi får ut av honom, det blir ingen mer utveckling, och tanken att han ska spela i Brynäs ett år till är inte särskilt lockande.
Kommentera