Brynäs IF

725473 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957721

Sv: A propósito de nada
Gunderson/Bertilsson har stundtals burit hela laget. Försvinner båda och man behåller samma botten sex framåt blir jag inte förvånad om vi får ännu en sparkad tränare nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Botten 6 är skit, absolut. Bland de sämre i ligan kanske. Men: Har inte Brynäs största problem denna säsong varit att andrakedjan varit ett haveri långa stunder? De 5 bästa poängplockarna denna säsong är hela förstafemman. Kan ni gissa vem som kommer efter dom? Ludvig Nilsson...

Där är Brynäs största problem tror jag. Sedan skulle det inte vara mig emot om man bryter med ett par breddspelare, men jag tror inte det blir automatiskt så jäkla mycket bättre för det. En fungerande andrakedja är ett måste för att vara någorlunda slagkraftiga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Föga tröst antagligen en sån här mörk kväll, men jag har i mitt egna depp suttit senaste stunden och bläddrat på swehockey,se och gammal säsongfakta. Hör ni det slår en verkligen hur många katastrofår vi också tidigare haft under 2000-talet. Var t ex sist i tabellen ett år och haft målskillnader på -59 m m… Så vi har varit djupt härdade förr, om man så säger..
Kommentera