Brynäs IF

725472 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957767

Sv: A propósito de nada
Mattson: Tyvärr har inte alla lika bra sportchefer... Men det blir nog ett soft gäng nästa år. Wänna, Molin, Rödin, Rohdin, Jocke, Blomman och Alcen kan sitta och chilla efter träningen med några bärs. Myspys!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: "Det som oroar mig mer är att lag som legat bakom Brynäs, som Rögle och Örebro ser betydligt bättre ut än förra säsongen. Att tappa Palushaj var en sak men att tappa honom till en bottenkonkurrent kan vara skillnaden på årets tiondeplats och en kvalplats eller plats i ingenmansland."

Såhär skrev jag i juni förra året. Ganska enkelt egentligen, Brynäs har blivit gradvis sämre och andra lag har trappat upp rejält (Rögle och Örebro). Nu MÅSTE Brynäs göra en rejäl satsning för att hålla dom lag som trots allt är efter redan och för att knappra in på dom man tappat mark till.

Vet inte hur ekonomin ser ut men man står inför en rejäl utmaning, för hur mycket kostar det att ramla ur SHL - som ju är nästa steg nedåt i en redan nedåtgående trend.

Jag är riktigt oroad och nu med direktnedflyttning (inom någon säsong) så kan det bli verklighet att Brynäs åker ur högsta serien för första gången i modern tid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Brynäs måste haft otur med sportchefer senaste 40 åren. Låter inte sannolikt.
Kommentera