Brynäs IF

725271 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957808

Sv: A propósito de nada
En sak som slog mig lite igår. Jag har ingen aning om JAG överreagerar eller ej samt att det trots allt är elitidrott vi håller på med.

Men det jag störde mig på igår för MIN del var Sundqvist och delvis Holmqvist fatala ledarskap sista tio minutrarna vad gäller en spelare.
Är man så obotat korkad som Danielsson är igår att med tio minuter kvar av matchen, man ligger under med 4-2 och jagar reducering och kvittering för att gå till slutspel.
Då tar han en tvåa som är så sjukt att det inte blir ett matchstraff. Att domarna tar en tvåa betyder ju trots allt att de sett situationen. Och i detta fall så är det en ruskigt ful grej han står för.
OCH det jag då blir mest förbannad över är att MS fortsätter att spela honom.
Jag tycker att det bevisar på svagt ledarskap.
Jag ser hellre att man lirar Solem, Mannberg, Alcén osv i en förstakedja och förlorar matchen med 5-2 som igår än att fortsätta lira med Danielsson.

Sådana pinsamma saker måste bort från hockeyrinken. Exakt samma sak med givna filmningar. Det hör inte hemma i sporten.

Jag kanske överreagerar som sagt, eller borde hålla mig till korphockey enligt en hel del här inne. Men för mig var det ruskigt dåligt ledarskap iom att de fortsatte spela Danielsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: tror inte domarna såg det. Då hade det varit matchstraff. Snarare att de blev uppmärksammade om det av Rönnberg och evrntuellt jumbotronen och inte vågade dela ut mer än 2 minuter.

Jag tror dock att Danielssons avsikt kan komma ur frustration blandat med hopp om att få en utvisning med sig.

Det är riktigt fult, det går inte att se bort från.

Samtidigt är han en av få Brynäsare detta år som visar känslor och vinnarskalle.

Jag tycker Danielsson fått alldeles för mycket skit här. Han är, gårdagens fula tilltag till trots, en av mina absoluta favoriter i laget.

Ser man bort från hans svaga start så kickade dessutom målskyttet igång.

Danielsson blir inte yngre, men han är ovärderlig i sitt passningspel, rutin, målskytt och jävlar anamma.
Det är tydligt att han var tvungen att anpassa sig till SHL igen, men ändå spottade han in 15 mål till slut. Jag tror han har två väldigt bra säsonger kvar i Brynäs. Får han spela med Rödin så vinner han skytteligan nästa år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask:

Håller med dig till viss del!

Dock så ser jag till Brynäs bästa och att bänka vår hetaste spelare och bästa målskytt med 7 minuter kvar av säsongen där ”bara” 2 minuter återstod känns bara dumt.

Däremot är jag helt med dig om att det var vidrigt gjort av Nicke D och antar att MS tagit ett snack med honom efter matchen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Där kan jag hålla med, Danielsson har tagit idiotutvisningar tidigare utan konsekvens och senast var det Alcén. Det bör absolut markeras kraftigt från ledningen.
Kommentera