Brynäs IF

725256 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1957886

Sv: A propósito de nada
majk: Självklart ska det hittas spelare, det gäller ju för samtliga lag. Håller varken med om att Brynäs är ett bottenlag och att de inte har en hög budget, tycker att Brynäs ligger på en normalhög nivå vad gäller budgeten. Absolut något försämrad i och med sparkandet av såväl Melin som Sjödin. Samtidigt lär Kousal, Cerveny och Sallinen ha relativt höga löner. Ölund ser jag som ett något billigt alternativ men jag reserverar mig för hans eventuella lönekostnad eftersom jag inte vet hur det funkar lönemässigt när spelare som honom, Fjällby etc lånas ut till SHL. Jag ser absolut inte Palmberg som en första/andra center och om Ölund blir relativt billig bör det kunna öppna upp för Palmberg absolut. Blir Ölund dyr och Palmberg likaså bör man se vidare för att främst stärka första och andra för att sedan prioritera tredjekedjan. Att ersätta Gunde tycker jag dock blir en svår nöt att knäcka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Emil9783: Er budget är väl ungefär som vår. I mitten. Det finns inte utrymme att ta in så många dyra spelare men två vassa kedjor har ni absolut råd med. Ni har kommit tia(med 70p) och elva(med 69p) de två senaste säsongerna. Det är väl ett bottenlag eller nedre mitten för att vara snäll. Det jag menar med det är alltså inte för att snacka skit om er utan mer att det är svårare att värva bra spelare då. Det var lättare för er efter finalförlusten att få dem ni ville ha.

Efersom Ölund inte har kontrakt med er så tror jag ni behöver skriva ett nytt avtal vad som ska gälla om ni lånar in honom. Dock inte helt säker hur det funkar.
Medans Boqvist spelar på det han har nu om han kommer tillbaka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Emil9783: Vadå inte bottenlag? 11 av 14, inte botten? Är inte topp 4 topp heller då?
Kommentera