Brynäs IF

725256 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958088

Sv: A propósito de nada
Samsung:
Har inte hört något alls kring Ölund eller Molin utan det är namn som GD snappat upp. Skriv och fråga dom vart ifrån dom fått dom namnen.

Jag kan tänka mig att GD tänker att Ölund som du är inne på. Det blev inte som han tänkt sig och att han vill hem (likt Rödin för några år sen) och utvecklas ännu mer på hemmaplan.

När det gäller Molin har det redan snackats om att han ev blir lite överflödig hos Malmö samtidigt som både Ove och Sundlöv har ett gott öga till honom. Om nu man ska tro på rykten in till Malmö så är det ju många som redan sitter på kontrakt och dom är dessutom sugna på twinsen, Meyer och nån till Kanadick från Tyska ligan. Då ser det rätt trångt ut för Emil Molin. Inte så orealistiskt.

Johan Larsson ser även jag som ett Jacob Josefsson förvärv. Skulle kunna gå..

Greg Scott trivs med Rödin både på isen och utanför. Varför inte.

Den enda spelaren jag har hört att man fortfarande är med i racet om är Mathias Bromé. Där säger hans flickvän och släkt att Brynäs är sugna.

Annars har jag inte hört mycket. Dom som kommer lämna vad jag hört är, Rautio , Nilsson, Bjurström, Deutsch, Gunderson, Granström, Sallinen, Cerveny och Kousal.

Kellman tappar vi nog, osäkert kring Boqvist och Berra. Jag hoppas Victor stannar. Men där kan det bli som med Adam Boqvist. Och läser man mellan raderna av det Dacke säger så tror jag både Mannberg och Lundgren sitter rätt löst även fast dom har kontrakt. Kilas kanske även han bör ersättas?

Lär vilket fall som helst bli rätt skapligt många nya spelare in till nästa år. Och vi tappar ju rätt många spelare vars löner är höga.

Något sånt här om man inte ska drömma allt för mycket då?

Eriksson - Ersson

NY - Berra?/NY
Söderström?/NY - Andersén
Norin - Kilström?/NY
Ersson - NY/Lundgren?

Rödin - Scott?/Larsson/Kellman?/NY - NY
Boqvist?/NY - Ölund?/NY - Danielsson
Wännström - Molin?/NY - Rohdin
Forslund - Blomqvist - Alcén
13e:Asklöf/Solem/Mannberg?

Summa summarum:
Dom tre jag redan nu tror är klara är Ersson, Rödin och Wännström. Men sen tror jag Dacke/Sundlöv måste värva minst 3 spetsiga forwards till dom 2 första kedjorna. Plus 1 eller kanske 2 spelare till 3e och 4e kedjan. Plus 1 offensiv spets back, kanske 2. Och ev 3 nya två-vägs/defensiva backar.

Räkna med minst 6 nya utöver Ersson, Rödda och Wänna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Bara en fråga ang två spelare som du ofta nämner i dina uppställningar.
Vad är det tex som man ser hos en spelare som Scott? Jag tycker att Scott var en bra spelare hos oss, har dock inte sett honom någonting i Ryssland och därav svårt att säga vad han idag är för spelartyp.
Men tittar vi tillbaka på hur han var när han var hos oss senast.
På det sättet som JAG vill att Brynäs ska spela hockey och vad det verkar efter att ha läst Dackells egna ord på hemsidan även det sätt som Brynäs själva vill spela så kan jag inte se Scott i laget.
Tycker helt enkelt inte att han är tillräckligt bra. Eller är han det? Jag är övertygad om att vi kan hitta en bättre förste/andrecenter i tex AHL.

Samma med en spelare som Rickard Palmqvist. Såg honom en hel del när han lirade i Skövde för ett par år sedan och självklart har han utvecklats sedan dess. MEN här har vi ytterligare en spelare som jag innerligt hoppas att Dackell inte värvar då han helt enkelt inte är tillräckligt bra för någon av våra toppformationer.
Kommentera