Brynäs IF

725256 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958099

Sv: A propósito de nada
Hardi:
Det mest häpnadsväckande är väl att Nicke D ligger på bra bit över 200 lök..... hade kunnat få något så mycket bättre för dom pengarna. Det tidiga kontraktet hade pengar kunnat läggas på en sån som Palushaj istället. Plus en annan spelare för en 2a kedja. Vare inte Bz som sa nått i stil med att Nicklas inte hade så hög lön...

Andersén på 80 är bra. Han ska inte ha mer!

Men nästan ännu mer häpnänsdvekande är väl ändå Blommans 145? Där hade Bz kunnat gå ner. Blomman vill ju så gärna spela kvar hos oss och det borde Bz spelat korten på.

Sen är det lätt att vara efterklok på en sån som Jensen. Men jag vill inte ens tänka mig Vad spelare som Paille skrev för kontrakt. Inte heller Granis. Och nu då Alcén.

Säger som Dacke säger. Det gäller att värva rätt till rätt pris. Dock är det svårt att acceptera förväntningarna av Alcén och framför allt Aklöf .. Men Men, bara hoppas att bägge tjänar under en läkar lön!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Malmö har en av SHL:s billigaste trupper, dom slutade topp 6. Vi ligger säkert 10 miljoner eller mer över dom, och slutar 11. Vad tjänar en spelare som Komarek i Malmö? Inte ens hälften av det Danielsson tjänar. En hög budget är givetvis bra, men jag föredrar mycket hellre en lägre budget tillsammans med en klok sportchef.

Brynäs har kastat iväg ofantligt mycket pengar på ingenting senaste åren. Vad är den totala kostnaden för Melin, Caporusso, Kristo och nu senast förlängningarna med Janne L och Sjödda? Lägg dessutom till felrekryteringar som Liljewall och Lundgren som varit/är riktiga floppar men som ändå inte blivit sparkade under säsong. Visst gör alla lag felvärvningar, men Bengtzéns track record senaste två åren är på en annan planet.
Kommentera