Brynäs IF

725241 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1958202

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur väljer ni vilka som ska få bli kaptener?
- Vi i ledarstaben har tittat på det här under lång tid, och funderat kring hur vi skulle formera den här trojkan. Det är en oerhört viktig funktion så det är inget man bestämmer över en natt. Vi har naturligtvis också samtalat med de berörda spelarna under en tid. Detta sa Bif när de valde Blomman o ass för något år sen...Kliv av den jädra trähäst nu
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Ditt eget citat om kaptensval:

"Vi i ledarstaben har tittat på det här under lång tid, och funderat kring hur vi skulle formera den här trojkan. Det är en oerhört viktig funktion så det är inget man bestämmer över en natt. Vi har naturligtvis också samtalat med de berörda spelarna under en tid."

Så här har JAG skrivit och tyckt/trott:

"Nä, spelarna väljer i första hand och sen har säkert ledarna också fått säga sitt. Det är nog ett gemensamt beslut där spelarnas ord säkert väger tyngst."

Vad jag kan se så verkar det inte skilja så mkt mellan min åsikt i frågan och vad ledarstaben påstår. Av första citatet går det inte att utröna vilken part som isf har mest att säga till om, ledarstaben eller tränarna. Mkt möjligt att det är ledarstaben som har mest att säga till om och isf får jag väl backa på den punkten, om DET nu verkar vara det absolut viktigaste för dom som vill beslå mig med ett faktafel som i sig inte har nån betydelse för det som diskussionen egentligen handlat om från början: vem eller vilka man tror är bäst lämpade att välja kapten: de som jobbar kring laget eller nån av oss alla soffcoacher härinne.
Dom överdrivna reaktionerna på min åsikt i frågan känns ju minst komiska, om jag ska vara ärlig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Så helt tvärt om mot vad Huge säger. Som vanligt briljerar han med sin okunskap medan han helt obeskymrat nedvärderar andra. What else is new? 🤷‍♂️
Kommentera