Brynäs IF

725216 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959016

Sv: SILLY SEASON 2019
lapad: Min känsla är att den nya 3 årsplan som ska sjösättas är något nytt (och fräscht) ett avstamp mot en framgångsperiod. Känns väl inte lika nytänkande att ta in gamla sparkade tränare och sportchefer för att ro detta i land. Återstår att se om man har fel.

Nästa steg är det att ta in gamla sparkade spelare? Signar vi upp Kristo och Liljewall till andrafemman som första värvningar.

Nä, jag hade hellre sett att man tog folk utifrån. Nu kanske man skannat marknaden (även om känslan är att man inte gjort det) men dessa hemvändare kommer att få en enorm press på sig eftersom man utifrån kommer att se det som att dom fått sina jobb pga att dom är brynäsare och inte pga deras kompetens.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: Ja, det var lite så jag resonerar. All heder till Ove Molin (han har gjort mycket för Brynäs) men min känsla är att Brynäs behöver förändra sitt sätt att arbeta och kanske ta nästa steg i utvecklingen. Att 3 års plan innefattar gamla hjältar/spelare är inget som jag hoppar av glädje. Vi har legat i bottenträsket många gånger de senaste åren och jag kan knappast tänka mig att Molin/Sundlöv ska kunna förändra detta. Ser man truppen idag så har vi fortfarande Rodhin, Danielsson (höjde sig på slutet), Alcén, Blomman, m.fl. kvar. Att skriva så långa kontrakt med M.S. och Alcén är ett stort misstag av Dackell.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling:
Det blir lite märkligt att nyckelpersoner rekryteras samtidigt som man kommunicerar att planen inte är klar. Det låter inte logiskt. Det vore dessutom smart att presentera en plan först för att skapa positiv energi kring vägen framåt. Det uppstår ett särskilt behov (internt och externt) att förklara hur personer som varit med och presterat mellanmjölksresultat nu skall sprätta iväg som vårystra kalvar på en ny resa mot toppen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: Sundlöv är ju aldrig sparkad
Låst ämne