Brynäs IF

725216 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959031

Sv: SILLY SEASON 2019
lapad: Och vad säger att Molin, med de kunskaper och erfarenheter han skaffat sig i KHK och nu tar med sig tillbaka, inte skulle kunna ha förmågan att bidra till att Brynäs tar nästa steg i utvecklingen, bara för att han tidigare varit tränare i Brynäs och sen fått gå därifrån?
Är alla f.d tränare som en gång fått gå från en klubb, för evigt bannlysta därifrån pga det?
Du får det att låta som att den enda lösningen när det gäller att få ett lag att kunna ta nästa steg i utvecklingen är att aldrig anlita vare sig f.d tränare eller spelare och som dessutom besitter stort klubbhjärta.
Molin har knappast fått förfrågan enbart pga att han är en klubbikon, det funkar nig inte riktigt så på den här nivån. Möjligtvis i korpen, men knappast där heller...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: "Och vad säger att Molin, med de kunskaper och erfarenheter han skaffat sig i KHK och nu tar med sig tillbaka, inte skulle kunna ha förmågan att bidra till att Brynäs tar nästa steg i utvecklingen"

Ställ frågan såhär: vad talar för att han ska kunna bidra? Det han åstadkommit i Karlskrona? Inte särskilt imponerande. Innan du skriver att kunnigt yrkesfolk vet bättre än oss läktarcoacher, så fundera över om Ove är den bäst lämpade i ett urval av flera kandidater? Jag tror inte att Brynäs ens kollat på andra kandidater, och återigen kunnigt yrkesfolk har kanske gjort det eller kanske inte. Du vet inte och jag vet inte. Men man har inte hört ett enda rykte om någon annan kandidat än Ove. Jag tycker det är skumt. Ove uttalar sig i tidningen att han fått ett förslag från Brynäs. Märkligt att endast hans namn "läckt ut" och att det kommer mindre än en vecka efter att Brynäs säsong är slut. Min slutsats är att Brynäs inte ens bemödat sig med att kolla andra alternativ och blir då Ove anställd pga kompetens eller att han varit i klubben tidigare.

Samma sak är det med Sundlöv, man hör inga andra rykten till sportchefsjobbet än honom. Fan, Dacke har ju i stort sett redan sagt att det blir han. Återigen hur ska man hitta rätt kompetens om man inte ens tittar efter fler möjliga namn? Gör inte alla arbetsplatser så att man tittar på fler än ett alternativ till en tjänst. Inte konstigt att folk ifrågasätter Brynäs agerande

Lite upprepning här men ´lika var det när Dacke blev sportdirektör, man "pratade" med flera namn, sas det - men det blev Dacke till sist. Det enda andra namn som läckte ut var Johan Lindström, återigen gammal Brynäsare.

Verkar som att rekrytering i Brynäs handlar om att läsa i gamla laguppställningar.

Och innan jag kallas gnälligt dagisbarn så vill jag skriva att när man framför underbyggd kritik så gnäller man inte. Dom som skriver här klagar inte bara för att vara kärringen mot strömmen (nåja vissa gör det, ingen nämnd ingen glömd). utan för att man bryr sig om vad som händer i Brynäs och man hoppas att föreningen verkligen ska ta steg framåt - och inte fortsätta på inslagen väg ned mot kvalserien - och vi har lika mycket rätt att kalla oss för supportrar som någon annan
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Jag är inte särskilt överraskad av ditt svar. Om du läst mina inlägg så har jag aldrig nämnt/ofrågasatt Oves kompetens som tränare men jag är än av dom som eftersträvar något nytt i klubben. Ibland behöver man gå vidare, hitta nya lösningar, nya infallsvinklar, nya ansikten,... Att hela tiden backa gör knappast att man tar sig framåt.
Låst ämne