Brynäs IF

725216 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959038

Sv: SILLY SEASON 2019
SnowKing: Jag blir lite full i skratt över alla obegripligt överdrivna negativa reaktioner på att Molin ska värvas till den oerhört viktiga och för klubbens allmänna utveckling så betydelsefulla posten som.............assisterande tränare.
Jämför reaktionerna med hur det lät när den i jämförelse betydligt mindre meriterade och erfarne Holmqvist fick jobbet.
Inte ett ljud. Men så är ju Holmqvist inte nån gammal ikon och har heller aldrig varit huvudtränare för vare sig ett SHL- eller AS-lag.
Vill bara peka på det för mig lite märkliga i att Molin inte kan vara ett bättre val än nuvarande Holmqvist, bara för att han fick gå härifrån en gång i tiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: "Jämför reaktionerna med hur det lät när den i jämförelse betydligt mindre meriterade och erfarne Holmqvist fick jobbet. "

Men det var ju under helt andra omständigheter: Brynäs sparkade din gullegris BZ och man satt med 3 tränarlöner redan. Då tog man in redan kontrakterade Sundkvist och Holmqvist. Nu är ju säsongen slut och det finns många fler att välja mellan samt att löneposten för iaf en av dom sparkade (Melin) är borta.

Sen har det ju framförts en hel del kritik mot att man förlängde med Sundkvist och Holmqvist till nästa säsong (du kanske har missat det :))
Låst ämne