Brynäs IF

725216 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959093

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: Och när M.S. fått sparken efter 15 omgångar kommer Ove ta över för att sedan få sparken efter 15 omgångar året efter. Så har det tyvärr varit i Brynäs de senaste åren efter Bulan. T.o.m jag skulle tycka att det var genant och obekvämt om detta skulle inträffa. Låt Molin sköta ungdomsverksamhet, det tror jag han skulle kunna bidra med en hel del.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
"Många har en bild av att vi ska göra en hemvävd satsning i spelartruppen. Hur ser du på det?

— Vi kommer alltid följa Brynäsare som vi fostrat här och som är ute i Europa, Nordamerika eller andra klubbar. Om det sedan leder till att vi skriver kontrakt med dom eller inte är en helt annan sak.

*Hockey är en färskvara – och vi kommer inte plocka hit någon på gamla meriter.*

Men känner vi att det är en Brynäsare som vi känner kommer hjälpa oss så tycker vi absolut att det är ett plus i kanten. Då vet vi vad han står för och han vad vi som förening står för. Däremot tittar vi knappast bara efter tidigare Brynäsare, vi tittar efter alla spelare som kan hjälpa oss att bli bättre."

Om det nu blir Molin, så hoppas jag verkligen att dom går efter samma riktmärke där som gäller för eventuella spelare. Att han anses vara the best BIF can get.

Detta är inget personligt mot Molin från min sida.
Får han jobbet, så önskar jag honom välkommen och lycka till.
Men jag hoppas då också att det är av rätt grunder han får jobbet, och inte pågrund av kompispolitik.
Låst ämne