Brynäs IF

725212 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1959381

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Själv ser jag inte logiken till varför någon skulle vilja ha tillgång till alla matcher, såvida man inte överväger att se alla matcher, men vi är alla olika.

Finns egentligen ingen motsättning mellan detta heller. Det får gärna finnas kvar ett paket med alla matcher som du kan köpa, medan vi som bara vill se Brynäs borde ha det alternativet. Det borde flera olika alternativ.

I synnerhet alla som går på varje hemmamatch borde inte behöva betala för alla matcher i hela serien. Det är ett upplägg som verkligen avskräcker folk från att åka till arenan, eftersom redan har matchen hemma i soffan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Farhågan med ditt förslag är väl isf att det kanske avskräcker ännu fler från att åka till arenan, ifall de som nu. tänkt göra det istället kan köpa ett paket med enbart Brynäs matcher, då ett sånt paket borde bli mkt billigare än det som finns idag där samtliga matcher ingår.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Jag instämmer till 100%
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Alternativet med ett bortapaket skulle förstås kunna var någonting intressant.
Samtidigt så skulle man helt sonika kunna ge rabatt på Cmore till dem som köper ett säsongskort istället då folk ibland kanske inte kan ta sig till arenan och vill kolla på matchen hemma (vid resa, eller sjukdom kanske).Det tror jag skulle kunna bli ett attraktivt paket, alltså ett paket med både Cmore och säsongskort i ett.

Jomen absolut att jag kollar på alla matcher jag kan, spelar inte Brynäs så kollar jag ofta på en annan match och ibland ser jag flera matcher samma dag (angående frågan om jag ser alla matcher).
Låst ämne