Brynäs IF

725092 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1961582

Sv: A propósito de nada
Peja:
Det är inte alls klart att det borde vara Ersson. Kan lika gärna vara Ove Molin eller Josef Ingman från KHK.

Om Brynäs har ambitioner för nästa säsong så antar jag att Z börjar säsongen i 3e kedjan tillsammans med Wänna och en ny center. Och att dom bägge får klättra i hierarkin om dom hittar ett spel likt Bemström i DIF i år. Bemström började väl i en tredje/fjärde kedja i år. Men har klättrat allt eftersom pga av hans spel helt enkelt. Men att ta för givet att spelare som Wänna och Z ska bära dom 2 spetsiga första kedjorna från start vore ett misstag kan jag tycka!

Behövs betydligt mer namnkunniga spelare för dom 2 första linorna!

Intressant att Timrå ligger under. Kanske vi kan hämta deras bästa back Kinnvall och drömma om deras bästa forward Wedin..?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Tror de testar Z i andra formationen bredvid två nya etablerade spelare. PP formation två verkar given iaf.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag tror man tänker sig Z som top 6. Som en sniper bredvid en skicklig center och en frejdig forward...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har kollat ett ihopsatt klipp på Malte Strömvall på Youtube. Jävlar vad vass han varit i Finland i år. Vinnare man hela poängligan så bör man respekteras även i SHL. Tror det kan vara ett fynd att värva Malte för en bärande roll. Tror han skulle göra succé med Rödin och en ny första center. Ser riktigt vass ut med grymt skott och en härligt irrationell spelstil. Dessutom ska det bli intressant att se honom i Tre Kronor. Dacke/Inge har jag dessutom bra koll på honom vad det verkar.

Så jag tror Malte absolut kan vara ett namn för oss.
Kommentera