Brynäs IF

725069 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1961953

Sv: A propósito de nada
munkas: Absolut att han inte kan dra ett lika stort lass, däremot ser jag gärna att han är en ledande spelare i pp och det går nog skapa en bra backuppsättning utan spelare av Gundersons kaliber. Känns just nu som jag hellre lägger de pengarna på forwards, lite svårt att avgöra efter den här säsongen men eftersom vi hade ett såpass baktungt lag så behöver vi nog allokera kapitalet lite annorlunda till nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hescores: iom att såväl Bertilssons som Gunderson lämnar så kan vi nog räkna med att en riktigt etablerad back kommer in. Lindelöf lär ju inte ens tjäna en tredjedel av vad Gunderson tjänar. Där har du också Bertilssons lön på säkert 150000

Kanske inte i Gundersons lönenivå. Men allt fan ska de kunna hitta en back som är god för 25-30 poäng och ändå har råd med forwards.

Pressen att Söderström ska vara ledande backen är inte heller optimal. Han bör få utvecklas i lugnare förhållanden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En sidogrej bara, hur i hela världen har Lundqvist gått fri från tacklingen igår? Skrattretande i och med nivån DN har lagt under säsongen. Går inte att låta bli att jämföra med Anderséns tackling, denna tar alltså rent i huvudet på en icke spelförande spelare som försöker undvika tackling. Helt sjukt. Att det sker i slutspel ska ju ej spela roll i och med skaderisken en sådan tackling medför.
Kommentera