Brynäs IF

724989 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1962915

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Nej, jag har ingen aning och jag har aldrig påstått att jag vet det. Men jag vet däremot att en treårsplan är meningen att ge fullt resultat efter tre år, och man kommer förhoppningsvis bli bättre stegvis.
En jämförelse (om än kanske en korkad sådan) är att vi i staden jag bor i ska bygga ett nytt badhus/idrottshall. Den ska stå färdig hösten 2020 och man har hållit på och riva gamla byggnader och gjort markarbete hela hösten/vintern. Just nu ser det inte mycket ut för världen, men man går ju inte och säger "Det där ser ju inte bra ut. Där kommer man ju inte kunna idrotta eller bada!" För man vet ju att det inte är färdigt än.
Jag väntar iaf en stund till för att se vilken väg klubben i mitt hjärta tar innan jag sågar det helt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass:
Vet du ens om vi skall bygga ett "badhus eller idrottshall"? Vi river truppen och gör en del en del markarbeten, men vet vi vad som skall byggas? Nåt offensivt?

Fruktansvärt otydligt och märkligt. Hur säljer man in ett koncept som ingen vet vad det är och tror att det skall locka spelare och sponsorer?
Kan lika gärna vara ett batteri av bajamajjor… fullproppade med Brynäshjärtan avd glidande skithus? = )

Många naiva Brynäsare som förutsätter att det blir nåt bra för att det är några med Brynäshjärtan som frontar, ja vad frontar de?

Ungefär som att rösta på S och få en M/KD-budget och 73-punktsprogram på halsen.
Man har ingen aning.

Hoppas på det bästa.
6-7a och slutspel utan sparkade spelare och tränare som ett välkommet trendbrott?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hört att det ska släppas en bomb nästa vecka
Kommentera