Brynäs IF

724983 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1963251

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:
Svensk hockey när den är som sämst. Tre likartade repriseringar i tre matcher som skapat irritation å hur svårt kan det va att rätta till...

Nr 1
Frölunda-Brynäs i sista matchen. Danielsson ordnade PP som på repriser visade sig vara fel. Repris började vevas när frölundaspelaren redan satt i båset och pp skulle starta. Ny domarkonferens och Danielsson åkte ut.
Varför: Uppenbart att domarna tittade på jumbotronen och dömde efter det. Jo, jag vet Rönnberg var inblandad också.

Nr 2
Malmö luras på en liknande situation mot Frölunda. Det syns glasklart på repriserna att Hjalmarsson skulle fått 5 plus game men det blir bara en tvåa.
Varför: Domarna säger efter matchen att de inte får titta på jumbotronens repriser och ändrar inte domslutet.

Nr 3
Leksand mot Mora igår. Moraspelarna irriterade över att Rowe fick 5 plus game efter att domarna ska ha tittat på repriserna av situationen.

Varför får repriser av den typen av situationer godtyckligt visas i arenorna? Varför visas inte alla sådana situationer om det nu ska visas någon?
Hade det inte varit bra om man beslutade att inga sådana situationer får visas på jumbotronen. Nu blir det tryck på domarna eftersom hemmapubliken givetvis lägger extra tryck på dem att döma i hemmafavör.. För märkligt nog har jag oftast bara sett sådana situationer som ska ge hemmalag favören repriseras. Ja, om det inte är Frölunda som spelat borta förstås..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vuollerim: 3-3 nu
Kommentera