Brynäs IF

724982 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1964094

Sv: A propósito de nada
Axle San: Att någon ger pengar utan att vilja ha något tillbaka...ger av ren kärlek till laget i hans hjärta...är det mer oäkta än att en sponsor betalar och då vill ha något tillbaka i form av exempelvis reklam? Jag tänker att det snarare är mest äkta att ge av ren kärlek. Men du får såklart tycka annorlunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Perro: ”Att någon ger pengar utan att vilja ha något tillbaka...ger av ren kärlek till laget i hans hjärta...är det mer oäkta än att en sponsor betalar och då vill ha något tillbaka i form av exempelvis reklam? Jag tänker att det snarare är mest äkta att ge av ren kärlek. Men du får såklart tycka annorlunda.”

Jag har inte skrivit ett enda negativt ord om Luleå och om pengarna ni får, jag är rent av avundsjuk på att ni har en sådan finansiär.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Perro: Det är ju du som börjat snacka om plast gällande Lakers och jag undrar då vad som gör er bättre? Själv anser jag att ingen av er eller för den delen Brynäs är mer värda än någon annan.
Alla lag har de som brinner för sitt lag även om de kanske är olika många och har olika förutsättningar och historia men kärleken är densamma.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Perro: Var ju samma sak med Malmö och Percy för några år sedan. Personligen tycker jag det är bra när människor väljer att investera i hockeyn. I ert fall har det ju framförallt lyft damhockeyn inte bara i Luleå utan i hela Sverige. Tycker det är mer problematiskt med kommunal sponsring, det är trots allt skattebetalarnas pengar och måste sättas i relation till andra kommunala ansvarsområden.
Kommentera